“ВАК KOHLER” зацікавилася Закарпаттям

Сьогодні, 9 лютого, голова облдержадміністрації Олег Гаваші зустрівся з офіційним представником німецької фірми “ВАК KOHLER” пані Валентиною Крігер. Йшлося про можливу співпрацю у галузі виробництва точного медичного інструментарію, зокрема відкриття у нашому краї дочірнього підприємства кінцевого складання асортименту виробів, які нині виготовляються в Німеччині.

 

Пані Валентина поінформувала Олега Гаваші про фірму, яку вона представляє. Каже, що подібне виробництво на теренах СНГ є лише в Росії. “ВАК KOHLER” знаходиться на півдні Німеччини у містечках Нойхаузен і Швандорф. Власниками є брати Андреас і Бруно Колери. Фірма займається виробництвом медобладнання для ендоскопії, хірургії, загального використання, а також оптики. Виготовляють як стандартні інструменти масового виробництва, так і за індивідуальними замовленнями. Справа вельми цікава та перспективна. Приміром, окремі операції виконуються з допомогою мікроскопів. Наш край майбутніх інвесторів приваблює з кількох причин – наявністю кваліфікованої робочої сили, вдалим розташуванням та давніми традиціями співпраці.
Голова облдержадміністрації Олег Гаваші запросив керівництво цієї фірми відвідати Закарпаття, щоб детальніше опрацювати цікавий проект, і пообіцяв всіляко сприяти у їх намірах розвивати своє виробництво у нашій області.


Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

09 лютого 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів