Янукович буде найпалкішим вболівальником українських параолімпійців

Прем’єр-міністр України, президент НОК Віктор Янукович учора увечері під час урочистої церемонії проводів параолімпійської збірної України вручив прапороносцю параолімпійської збірної плавцю Юрію Андрюшину національний прапор України, доставлений до Києва з Афін олімпійцями.

 

?Вам випала честь представляти Україну. Ми зна?мо, яке складне і героїчне завдання стоїть перед вами. Олімпіада не тільки демонстрація своїх сил, але й екстремальне випробування духу?, - наголосив Янукович.

Також прем??р відзначив, що буде найпалкішим вболівальником наших параолімпійців. ?Україна вірить у вас, ми з вами?, - сказав він.

Напередодні XII літніх параолімпійських ігор спортсменів напучували також Сергій Бубка, Валерій Борзов, Лілія Подкопа?ва, Катерина Серебрянська, а зірки української і російської естради подарували концерт.

Раніше повідомлялося, що ввечері 5 вересня в палаці ?Україна? відбулися урочисті проводи національної параолімпійської збірної. 90 спортсменів у 9 видах спорту представлятимуть Україну на XII літніх Параолімпійських іграх, які проходитимуть з 17 по 28 вересня в Афінах. Офіційну українську делегацію очолить віце-прем??р-міністр Дмитро Табачник.

 

06 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів