“Україна – подорожі та туризм” (Ukraine international travel and tourism exhibition – UITT’2008)

ХIV Міжнародна спеціалізована виставка UITT’2008 “Україна – подорожі та туризм” стане масштабним стартовим майданчиком проголошеного Президентом України Року туризму і курортів в Україні, на відкриття якого запрошені керівники нашої держави та посли іноземних держав.

 

В умовах активного процесу глобалізації світу і стрімкого розвитку міжнародної інтеграції саме туризм відкриває доступ до історичних та культурних цінностей народів всього світу і посідає важливе місце в світовій економіці, як одна з найбільш прибуткових і динамічних галузей.

Україна стає все більш відомою в світі не тільки як перспективний туристичний напрямок, але й як держава з великим економічним та культурним потенціалом. Розвиток туризму в Україні буде сприяти поліпшенню економічного стану і надасть реальний поштовх для розвитку багатьох супутніх галузей нашої економіки.

З 26 по 28 березня 2008 року в Києві у Міжнародному виставковому центру ( Броварський проспект, 15) відбудеться ХIV Міжнародна спеціалізована виставка “Україна – подорожі та туризм” (Ukraine international travel and tourism exhibition – UITT’2008).

Ця туристична виставка, що має всі підстави називатися найбільшою в Україні, за час свого існування перетворилася на форум міжнародної ваги і значення і стала членом

Європейської Асоціації туристичних виставок (EEFTA), Всесвітньої туристичної організації (WTO), Туристичної асоціації Центральноєвропейських країн (CECTA), Американського об’єднання туристичних агентств (ASTA), Азіатсько-Тихоокеанської туристичної асоціації (PATA).

Виставка UITT’2008 “Україна – подорожі та туризм” - яскравий приклад ефективного маркетингового та рекламного засобу для просування національного туристичного продукту на світовому ринку та залучення іноземних туристів до відпочинку та оздоровленню в туристичних центрах нашої держави.

Експозиція UITT’2008 “Україна – подорожі та туризм ” буде розгорнуто на площі 10500 м2 , в виставці візьмуть участь понад 850 компаній з 40 країн світу та регіонів України.

Національні стенди представлять Італія, Китай, Чехія, Чорногорія, Австрія, Аргентина, Болгарія, Греція, Єгипет, Індія, Кіпр, Куба, Латвія, Малайзія, Мальта, Південна Африка, Польща, Словенія, Таїланд, Угорщина, Франція, Швейцарія, Іспанія.

Учасники виставки: туроператори, туристичні агентства, національні комітети по туризму, готелі, курорти, санаторії, транспортні організації, музеї.

В експозиціях також будуть представлені визначні місця, екстремальний туризм, екотуризм, освітянські програми, системи бронювання, інформаційні технології, страхові послуги.

На виставці якнайширше будуть представлені туристичні можливості України як динамічної європейської держави з широкими можливостями для вітчизняних та іноземних інвестицій в інфраструктуру туристичного бізнесу.

ХIV Міжнародна спеціалізована виставка UITT’2008 “Україна – подорожі та туризм” стане масштабним стартовим майданчиком проголошеного Президентом України Року туризму і курортів в Україні, на відкриття якого запрошені керівники нашої держави та посли іноземних держав.

 

24 березня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів