У складі фракцій Верховної Ради сталися зміни

У середу, 8 вересня, на другий день роботи шостої сесії Верховної Ради України четвертого скликання у парламенті відновилися міжфракційні переходи депутатів.

 

Зокрема, народний депутат Віктор Горбачов, обраний до Верховної Ради в окрузі ?128 Миколаївської області, залишив депутатську групу "Центр" і ввійшов до складу групи "Союз".

Крім того, сьогодні поповнилася фракція "Трудова Україна" ? одна з найбільших фракцій Верховної Ради. До її складу ввійшов позафракційний Анатолій Кукоба, який одержав депутатський мандат від виборців 145-го округу Полтавської області.

Раніше Віктор Горбачов і Анатолій Кукоба були членами ?диної фракції "Трудової України" і ПППУ до її розпаду в квітні цього року.

Таким чином, за станом на середу, 8 вересня, чисельність 12 парламентських фракцій і депутатських груп ? такою: "Наша Україна" ? 100 депутатів, "Регіони України" ? 63, КПУ ? 59, СДПУ(о) ? 40, "Демініціативи-Народовладдя" ? 30, "Трудова Україна" ? 30, НАПУ ? 21, СПУ ? 20, БЮТ ? 19, Союз ? 18, НДП-ПППУ ? 17, "Центр" ? 16.

Позафракційними залишаються 17 з 450 обраних народних депутатів.

 

08 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів