В Ужгороді частково відключать газопостачання

Відновлення газопостачання відбуватиметься з обіду 11 квітня і повинно завершитись 12 квітня.

 

У зв’язку з проведенням ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску по вул. Заньковецькій ВАТ "Закарпатгаз" повідомляє, що по вулицях Сечені, Радіщева, Слов’янська набережна, Перемоги, частково Володимирська, Легоцького, мікрорайон Боздош, вул.Приладобудівників буде тимчасово припинене газопостачання 11 квітня з 9 год. ранку. Відновлення газопостачання відбуватиметься з обіду 11 квітня і повинно завершитись 12 квітня.
Згадані роботи проводяться Товариством у зв’язку з необхідністю заміни 50-ти метрової ділянки згаданого газопроводу, на якому був виявлений витік газу. Газопровід побудований ще 1971 року і на даний момент вийшов з ладу і не підлягає подальшій експлуатації.
ВАТ "Закарпатгаз" просить споживачів природного газу вибачити за тимчасові незручності і нагадує, про недопустимість включення в цей період газових приладів. У разі необхідності, забезпечити доступ до газових приладів працівників Товариства, які повинні мати при собі відповідні посвідчення, що прискорить відновлення газопостачання у вашій оселі і в цілому мікрорайоні.

 

11 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів