Тарас Чорновіл пішов до Януковича

Нардеп з групи "Центр" Тарас Чорновіл буде "неформальним" радником прем'єр-міністра Віктора Януковича. Як сказав Чорновіл у коментарі "Українській правді" погодився на пропозицію про співпрацю, що надійшла з боку прем'єра.

 

Таку згоду він дав після обговорення форм можливої співпраці "з людьми з Кабміну та з апарату прем'?р-міністра", повідомив Чорновіл.

За словами нардепа, цю співпрацю зараз не буде ніяк формалізовано. Хоча надалі він не виключа? того, що стане позаштатним радником прем'?р-міністра.

Як сказав Чорновіл, питання, у яких він консультуватиме Януковича, "стосуються широкого спектру питань, повязаних із Західним регіоном", а також "проблем, повязаних з місцевим самоврядуванням і бюджетними відносинами".

Як зізнався колишній член фракції "Наша Україна", він не бачить на сьогоднішній день "політичних перепон, щоб співпрцювати з прем'?ром", і не бачить "свого гріха" в такому рішенні.

Зі слів Чорновола, його нинішня співпраця з урядом жодним чином не пов'язана з виборчою кампані?ю.

Разом з тим, Чорновіл підреслив, що він не бачить "жорсткої альтернативи".

"Я не належу до тих людей, які на цьогоднішній день вважають обрання Ющенка абсолютною панаце?ю", - сказав Тарас Чорновіл, повідомля? "Українська правда".

 

09 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів