В УЖГОРОДІ ФІНІШУВАВ КОНЦЕТНИЙ ТУР УКРАЇНСЬКОЇ "ФАБРИКИ ЗІРОК"

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання за участі фіналістів першої української "Фабрики зірок", які приїхали до Ужгорода у рамках свого першого концертного туру Україною.

 

Перед концертом новоспечені зірки української естради зустрілися з журналістами. Як розповів продюсер "Нового каналу" Геннадій Вітер, після шоу "Фабрика зірок" його учасники продовжують будувати свою кар’єру у шоу-бізнесі. Просуванням їх на ринок займається новостворена концертна агенція "Нового каналу". "Це герої нинішньої молоді, вони енергійні, талановиті і скоро створять конкуренцію визнаним зіркам естради", — запевняє Г. Вітер. Щодо конкуренції, то Г. Вітер зазначив, що українські виконавці досить важко йшли на контакт з шоу, тоді як в Росії у подібному проекті зірки естради залюбки брали участь і навіть ділилися з початківцями своїм досвідом безкоштовно.
Учасниця шоу Елізабет розповіла, що планує зіграти роль у кіно, а також стати телеведучою, Ольга Цибульська з колегою по дуету Сашком Бодянським повідомили, що з 27 квітня на "Новому каналу" вони вестимуть ранкове шоу — "такий собі стьоб над українською естрадою, над початківцями".
За словами Геннадія Вітера, "Новий канал" набирає претендентів на участь у "Фабриці зірок -2". Головна вимога до співаків — не лише мати талант до співу, але й ьути особистістю. "Фабрика зірок" — перш за все шоу, тому чекають на енергійних індивідуальностей. Відбіркові тури проходитимуть у кількох містах України, заявки можна надсилати безпосередньо до редакції "Нового каналу". Г. Вітер запевнив, що продюсерська агенція каналу займатиметься "фабрикантами" і після шоу. За його словами, проект розглядають не як комерційний, а у першу чергу як спосіб допомоги талановитій молоді.
Г. Вітер запросив долучитися до шоу також авторів українських пісень. "На "Фабриці" мало української музики лише тому, що важко підібрати матеріал", — сказав продюсер.
Петро Онисько, представник мистецької агенції "Флібон" розповів про плановані на травень заходи в Ужгороді. Зокрема, до обласного центру Закарпаття приїдуть Наталія Могилевська і Влад Яма, а також відбудеться концерт гурту "Арія".

 

22 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів