ПЕРЕМОГИ СТАЮТЬ ДОБРОЮ ТРАДИЦІЄЮ

Хоча суперник у фіналі цього разу був новачком

 

У цю пору якраз у розпалі футбольні баталії на всіх рівнях. В обласному центрі нашого краю проводився турнір – Кубок Федора Куруца. Команда "Динамо-УМВС", минулорічний переможець турніру, й цього року пробилася у фінал. Це вже стає доброю традицією, що міліцейський колектив останніми роками бореться за найвищі нагороди чемпіонату Ужгорода та інших змагань. Основну ж конкуренцію футболістам УМВС складає багаторазовий чемпіон і призер різноманітних турнірів колектив ФК "Здоров’я". Однак у цьогорічному розіграші Кубка Ф. Куруца сталася певна несподіванка – медики не зуміли пробитися у фінал, поступившись з рахунком 1:0 команді банку "Факторіал" на чвертьфінальній стадії.

Ще один амбіційний суперник "Надрабанк", яким опікується Василь Прокопець, зійшов з дистанції, поступившись "динамівцям" ще у чвертьфіналі. Тож у фіналі "Динамо-УМВС" досить несподівано отримало незнайомого суперника – команду банку "Факторіал". Головний матч відбувся на стадіоні "Авангард". "Динамівцям" вдалося відкрити рахунок на початку першого тайму. Потім гра проходила на зустрічних курсах. У другій половині матчу футболісти "Факторіалу" пішли в наступ великими силами і мали кілька слушних нагод вирівняти становище, однак змарнували їх. А от розв’язка настала за 5 хвилин до закінчення матчу, коли один з футболістів "Динамо-УМВС" здійснив карколомний рейд (метрів 60-70) до воріт суперника і, обігравши голкіпера, закріпив успіх – 2:0. Нагороди учасникам фіналу вручали доньки Федора Куруца Леся і Наталія, начальник управління культури, сім’ї, молоді і спорту Ужгородської міської ради Олег Муртазін, голова міської федерації футболу Василь Прокопець.

Міліцейська збірна взяла участь й у розіграші Кубка області з волейболу, заключний етап якого проводився в ужгородському спорткомплексі "Юність". У півфіналі команда УМВС, успішну гру якої вів майстер спорту Андрій Даскалюк, у двох партіях перемогла збірну Іршавщини. У фіналі також з рахунком 2:0 збірна УМВС перемогла волейболістів Свалявського району. Приємно зазначити, що міліцейські спортсмени вперше брали участь у цьому турнірі й одразу здобули головний приз – Кубок області.

Успішно виступили й тенісисти УМВС на чемпіонаті ФСТ "Динамо", який недавно проходив в Ужгороді. Міліцейську команду представляли Андрій Попович та Наталія Цанько, котрі зайняли другі місця в особистих змаганнях, і в підсумку збірна УМВС здобула "срібло".

Окрім ігрових, не залишаються поза увагою й спортивно-прикладні види. У Тернополі відбувся чемпіонат МВС України з офіцерського триборства (стрільба, плавання та крос), у якому взяли участь 29 команд з усіх областей та міліцейських навчальних закладів. Загальну перемогу за підсумками усіх видів зуміли вирвати луганські міліціонери, які потіснили на другу сходинку збірну внутрішніх військ МВС України. Третіми стала команда ГУМВС у м. Київ. Найкраще із закарпатців виступив Анатолій Малий, який у своїй віковій категорії посів 5 місце. У загальному заліку наша команда посіла середнє, 15-е місце у турнірній таблиці.


Сайт УМВс у Закарпатській області

 

27 квітня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів