Працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості привітали Голова обласної державної адміністрації Іван Різак та Голова обласної ради Микола Андрусь

Сьогодні свято

 

Ця галузь представля? один із найчисельніших і найважливіших підрозділів економіки держави. Це свято також відзначають і споживачі голубого палива ? переважна більшість населення, працівників установ і підпри?мств, технологічний процес яких неможливий без органічних енергоносіїв.
Професіоналізм нафтовиків забезпечу? безперебійну подачу газу, нафти, нафтопродуктів у країни ?вропи через складну мережу магістральних трубопроводів, довжина яких на території області сяга? 1800 км. На підтримку та розвиток нафтової, газової та нафтопереробної промисловості спрямовані відповідні Укази і доручення Президента України та Уряду. Сумлінна праця півтори тисячі працівників через систему газопроводів приносить тепло і затишок в наші оселі, школи, лікарні. Забезпечу? надійну роботу підпри?мств області, насамперед в галузі харчової та переробної промисловості.

 

10 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів