98 підприємств перевірило КРУ вже цього року

Підсумки роботи КРУ в Закарпатській області протягом І кварталу 2008 року

 

Днями відбулося засідання колегії КРУ в Закарпатській області, на якій розглядалися підсумки роботи управління протягом І кварталу поточного року.
Як прозвучало під час колегії, за цей період КРУ в Закарпатській області забезпечило належний рівень виконання завдань, визначених Урядом щодо здійснення державного фінансового контролю за використанням бюджетних коштів, державного і комунального майна.
Загалом протягом цього періоду структурними підрозділами контрольно-ревізійної служби області перевірено 98 підприємств, установ та організацій, в кожному з яких встановлені порушення фінансово-бюджетної дисципліни.
Контрольними заходами встановлено недоотримання бюджетами усіх рівнів, підприємствами, установами та організаціями фінансових ресурсів на загальну суму 1,8 млн. грн., що в 3,7 рази більше, ніж за аналогічний період минулого року. Перевищує минулорічні показники і сума виявлених незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на загальну суму 2,5 млн. грн. Інших порушень встановлено на суму 57,9 млн. грн., що майже вдвічі більше за аналогічний показник минулого року.
Вжитими КРУ в Закарпатській області заходами за звітній період забезпечено відшкодування незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 2,8 млн. грн. та додаткове надходження до бюджетів, бюджетних установ, підприємств і організацій доходів на суму 0,7 млн. грн. Наслідків інших порушень фінансово-бюджетної дисципліни усунуто майже на 19,5 млн. грн., повідомив в. оо. начальника КРУ в Закарпатській області Володимир Дикун.

 

20 травня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів