Гральний бізнес в Ужгороді заборонено

Міська влада прийняла вчора відповідне рішення

 

28 травня, Ужгородська міська рада прийняла рішення про заборону грального бізнесу на території міста. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник міського голови Ужгорода Володимир Бобков.


“Нехай ідуть з Ужгорода куди хочуть і грабують інших людей”, – заявив В. Бобков. За його словами, в Ужгороді вже траплялися смертельні випадки, пов’язані з ігровими розвагами. Чиновник також повідомив, що гральні заклади систематично порушують встановлені правила їх функціонування: не дотримуються графіку роботи, порушують вимоги щодо облаштування приміщень, дозволяють грати неповнолітнім та сприяють грі в борг, що суворо заборонено.

На вулицях міста знову з’явилися гральні автомати, проти яких раніше міськрада вже виступала. Володимир Бобков розказав журналістам, що до нього вже зверталися жінки, чоловіки яких програли все майно і мало не їх самих.

На думку В. Бобкова, ситуацію могло б вирішити відведення спеціальної території, де розташувалися б усі подібні заклади.

 

30 травня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2008-06-07 / 01:57:00

    Треба Рату з Бобковим відправити за межі міста може вони завтра трави курнуть тай приймуть рішення людям в місті перестати дихати ШИЗОФРЕНІКИ

  2. 2008-06-01 / 19:27:00

    по телевизору говорилось и о закрытии чуть-ли не всех рынков Ужгорода!Имеет ли право выконком принимать такое решение,и имеет-ли оно юридическую силу?

  3. 2008-05-31 / 11:22:00

    МІСЦЕВОЇ ЛІЦЕНЗІЇ!

  4. 2008-05-31 / 11:21:00

    по-перше, рішення прийняла не рада, а викрнком;
    по-друге, будь-яка міська влада не може заборонити гральний бізнес - це нонсенс!!! А якщо б дійсно хотіла заборонити, то є кілька законних шляхів це зробити! Найпростіший - це не давати ліцензії на право здійснення діяльності у сфері грального бізнесу новим підприємцям і не продовжувати термін дії вже виданим! А те, що заявив Бобков за дорученням Ратушняка - не більше ніж лякання їжака голими сідницями!