Опозиція критикує зовнішню політику

У Верховній Раді опозиція скористалася обговоренням діяльності уряду, щоби заявити про провал євроінтеграційної політки України.

 

Голова Комітету Верховної Ради з питань ?вропейської інтеграції Борис Тарасюк назвав непослідовною закордонну політику президента та уряду.

Борис Тарасюк, який входить до опозиційної фракції "Наша Україна", на підтвердження своїх звинувачень згадав зміни во?нної доктрини щодо членства у ?С і НАТО.

Водночас, за словами Бориса Тарасюка, активно реалізову?ться тема членства України у ?диному економічному просторі, що, на переконання депутата, суперечить національним інтересам України.

Колишній міністр закордонних справ сказав, що українська влада проголосила метою вступ до ?вросоюзу, але для цього, як він висловився, нічого не було зроблено.

За словами Бориса Тарасюка, всупереч своїм зобов'язанням перед Польщею і країнами ?вросоюзу, український уряд ухвалив рішення про реверс нафтопроводу "Одеса-Броди", тоді як у проекті Плану дій Україна-?С наголошувалося на необхідності розвитку інфраструктури для диверсифікації поставок нафти і газу.

 

14 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів