У Києві через поширення наркотиків закрито 8 розважальних закладів

Київська міська державна адміністрація закрила 8 розважальних закладів, оскільки в них були виявлені факти поширення наркотиків і психотропних препаратів, передають Українські Новини.

 

За даними прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Ки?ві, нічні клуби, дискотеки й інтернет-кафе стали найбільш популярним місцем поширення наркотиків і психотропних препаратів.

Міліція зафіксувала випадки продажу наркотиків у 18 з 20 розважальних закладів столиці, які перевірялися правоохоронними органами.

Зокрема, за даними прес-служби, протягом тижня такі випадки неодноразово фіксувалися в нічних клубах "Магма", "Ельдорадо", дискоклубі "Ватра" і комп?ютерному клубі "Бункер".

Міліція направила до Київміськадміністрації 20 розпоряджень з вимогою припинити діяльність закладів, де були виявлені порушення, унаслідок чого було закрито 8 з них.

При цьому, прес-служба Київміськадміністрації не уточнила, які саме заклади було закрито.

Загалом під час комплексного оперативно-профілактичного відпрацьовування столиці співробітники міліції задокументували 468 фактів, пов?язаних з незаконним оборотом наркотиків, вилучили 12 кг макової соломки, 482 г опію, 23 г амфетаміну, 2 г героїну і 2 197 таблеток "екстазі".

Вартість вилученого на чорному ринку склада? більше 250 тис. гривень.

 

15 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів