Фіксований податок теж фіксують

За проведеним аналізом сплати фіксованого податку в порівнянні з попереднім звітним періодом Свалявську МДПІ стурбував той факт, що протягом липня 2008 року фіксованого податку надійшло в сумі 14 тисяч 180 грн., а протягом серпня цього ж року ця сума зменшилась майже на третину - до бюджету надійшло лише 9 тисяч 140 грн.

 

Побувавши на ринку, зокрема м.Сваляви, податківці переконались у тому, що продавців аж ніяк не поменшало. Така ситуація спонукала начальника Свалявської МДПІ Ганну Лендєл прийняти невідкладні рішення.

Тому працівники відповідних підрозділів, що займаються адмініструванням цього податку, провели рейдові перевірки платників, які торгують на ринках Свалявського району на предмет наявності сплати фіксованого податку.

За результатами проведених 9 вересня 2008 року перевірок виявлено, що дванадцятьма платниками фіксованого податку не проведено відповідну плату, про що складено акти перевірки. І вже 12 вересня 2008 року бюджет поповнено фіксованим податком у розмірі 2 тисячі 580 грн.

Робота у цьому напрямку продовжується і надалі.

За матеріалами Свалявської МДПІ

 

16 вересня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів