Корчинський не палив аркуші з підписами, проте влаштував перед ЦВК інше дійство

Незважаючи на обіцянки, кандидат у Президенти України, лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський не став спалювати підписні аркуші перед ЦВК, однак влаштував там іншу виставу.

 

18 вересня кандидат на посаду Президента України Дмитро Корчинський здав підписи на свою підтримку до Центральної виборчої комісії України.

"Ще вчора ввечері я збирався спалити всі підписи, зібрані нами на знак бюрократизованого характеру виборів. Але соратники, відповідальні за збір підписів, товариш Сталін, товариш Махно, відрадили мене від ці?ї ідеї, і тому ми зда?мо підписи до ЦВК. Ми мали намір спалити трофейні підписи конкурентів, але тут уже ЦВК дуже просила цього не робити", - так Дмитро Корчинський пояснив свою відмову від рішення спалити підписи спочатку свої, а потім своїх конкурентів.

Як переда? прес-служба "Братства", у день подання підписів Корчинський з однопартійцями принесли із собою до ЦВК гумову секс-ляльку "Демократія ? курва бюрократії", яку найближчого вівторка планують подарувати Верховній Раді.

"Вони придумали ці закони, нехай вони і задовольняють свою перекручену пристрасть до демократії зручним для них способом. Ми да?мо їм таку можливість. "Демократія ? курва бюрократії" ? це наш основний меседж. Меседж сьогоднішнього дня", - відзначив кандидат.

Як повідомля? прес-служба ЦВК, Корчинський здав до комісії 38 353 підписних аркуші, що містять 682 816 підписів.

Підготовлено за матеріалами Л?ГА.

 

20 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів