Ужгород запрошує

ІІІ Міжнародна виставка-ярмарок "Турєвроцентр - Закарпаття 2004" 23 - 24 вересня 2004 року м. Ужгород Обласний державний український музично-драматичний театр

 

Спеціалізована виставка-ярмарок проводиться в Ужгороді втрет? і ма? статус міжнародної. Виставковий захід у попередні роки мав відчутний резонанс серед широких ділових кіл і громадськості, а також країн ?вросоюзу, які відвідали виставку та взяли участь.
Організаторами виставки-ярмарку виступають: Державна туристична адміністрація України, Закарпатська обласна державна адміністрація, Закарпатська обласна рада, Закарпатська торгово-промислова палата, Асоціація туристичних підпри?мств Закарпатської області, Товариство з обмеженою відповідальністю "Асоціація ?нтерАРТ" (технічний виконавець)
Тематичні розділи виставки:
Внутрішній, іноземний та закордонний туризм; туроператори та турагенти; санаторно-курортні, туристично-рекреаційні та готельні заклади; гірськолижні центри; сільський туризм; активні та екстремальні види відпочинку; спеціалізований туризм; інвестиційні проекти та пропозиції по розвитку туристично-рекреаційних об'?ктів; транспортні, банківські і страхові послуги; спортивне знаряддя та обладнання; послуги і товари супутні організації відпочинку і туризму.

 

20 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів