Ужгородські гімнастки з ПАДІЮНУ — серед кращих в Україні

Із значними досягненнями повернулася до Ужгорода команда гімнастів ПАДІЮНУ, яка представляла Закарпаття на відкритій першості Центральної Ради фізкультурно-спортивного товариства України.

 

Участь у першості брали тридцять команд з усі?ї України, в тому числі представники найсильніших українських гімнастичних шкіл. Тому результат падіюнівців ? 7-ме командне місце ? заслугову? на повагу та захоплення.
Але найкращий подарунок ПАД?ЮНУ та Закарпаттю в цілому зробила 10-річна гімнастка Каміла Крічфалушій, яка привезла з першості бронзову медаль. Стати призером на змаганнях, де беруть участь найкращі гімнастки Ки?ва, Дніпропетровська, Одеси, Донецька та інших міст України, дуже престижно. Це свідчить про те, що в ПАД?ЮН? ? дуже високий рівень підготовки, а також про те, що, можливо, в недалекому майбутньому Ужгород матиме власну олімпійську чемпіонку.
Успіх падіюнівської команди забезпечили хореограф Маргарита Будьо та тренер з художньої гімнастики Ганна Арсенова. Без їхньої самовідданої роботи дівчата не змогли б проявити своїх здібностей та талантів.

 

23 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Читач 2004-09-23 / 19:36:00

    Автору: в гімнастиці, як і в багатьох інших видах спорту, є багато підводних течій. На мою думку говорити про високий рівень спорту в Падіюні не коректно з кількох причин: одна перемога ні про що не свідчить; можливо рівень змагань був не таким високим як говорять тренери; гімнастика - самий суб-єктивний вид спорту. Крім цього технічна база Падіюну просто не дозволяє виховувати майстрів високого класу. А про олімпійських чемпіонів: Ви знаєте скільки їх є зараз на Закарпатті? Думаю, тоді Ви все зрозумієте самі:)

  2. Алла (Київ) 2004-09-23 / 17:36:00

    Молодці!!!