У Запорізькій області 32 вихованців школи-інтернату отруїлися водою

У смт Новомиколаївка Запорізькій області зі спеціальної школи-інтернату для дітей з важким порушенням мови госпіталізовано вже 32 дитини.

 

Як повідомили у Запорізькому теруправлінні МНС, лабораторні дослідження вже однозначно підтвердили правильність первинного діагнозу (кишкова інфекція) у 12 вихованців.

"В результаті лабораторних досліджень 12 дітям поставлено діагноз ?дизентерія?. Діагноз решти госпіталізованих дітей поки лабораторним шляхом не визначений", - повідомили в МНС.

Як повідомлялося, спалах кишкових захворювань серед вихованців Новомиколаївської спеціальної школи-інтернату для дітей з важким порушенням мови виник 22 вересня.

За перші 2 дні з попереднім діагнозом "гостра кишкова інфекція" в районну лікарню госпіталізовано 15 дітей різного віку.

Зараз фахівцями районної СЕС здійсню?ться комплекс протиепідемічних і санітарно-гігі?нічних заходів. За фактом події проводиться розслідування. Спочатку причиною захворювання дітей було назване вживання недоброякісної питної води. //УНIАН

 

26 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів