Звільнено студента, який кинув предмет у Віктора Януковича

17-літній Дмитро Романюк, затриманий 24 вересня за обвинуваченням у нападі на прем’єр-міністра Віктора Януковича в Івано-Франківську, звільнений з-під варти.

 

У прес-службі Генеральної прокуратури повідомили, що глава уряду звернувся до правоохоронних органів з проханням про звільнення Дмитра Романюка від відповідальності за ско?ний ним вчинок, а також про звільнення його з-під варти.

"З урахуванням обставин подій і звернення глави уряду громадянин Романюк Д.М. звільнений з ізолятора тимчасового утримання", - відзначили в Генпрокуратурі.

Тим часом, батько Дмитра Романюка Михайло Романюк у заяві, розповсюдженій прес-службою Центрального виборчого штабу Віктора Ющенка 24 вересня, повідомив, що його син не належить до жодної з партій.

Далі у документі зазнача?ться, що Михайло Романюк довідався, що його сина Дмитра, студента Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, затримали на вулиці Шевченка в ?вано-Франківську під час зустрічі кандидата в Президенти Віктора Януковича, обвинувачуючи його в тому, що він нібито кинув убік глави уряду сире яйце.

У заяві підкреслю?ться, що Дмитру Романюку 17 років, він дуже емоційний і вразливий, але ні він, ні сам батько не ? членами жодної з партій або молодіжних організацій.

"Якщо він і зробив ці дії, то це можливо тільки в стані сильного емоційного збудження", - сказано в заяві батька студента.

Михайло Романюк сподіва?ться, що правоохоронні органи розберуться в цій ситуації і не будуть обвинувачувати його сина в політичних провокаціях.

"Якщо цей факт мав місце, я особисто прошу пробачення у Віктора Федоровича Януковича", - зазначено в заяві Михайла Романюка.

 

27 вересня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів