Невідомі кинули гранату в будинок ужгородського судді

від вибуху ніхто не постраждав

 

Як стало відомо ZAXID.NET від джерела у правоохоронних органах, сьогодні вночі невідомі кинули гранату в будинок судді Ужгородського міськрайонного суду Сергія Ціцака. Від вибуху ніхто не постраждав.

На місці інциденту працюють правоохоронці.

Нагадаємо, за інформацією ZAXID.NET, нещодавно в Ужгороді працювала слідча група Генпрокуратури, яка вивчає кримінальну справу за заявою судді Ужгородського міськрайонного суду Сергія Ціцака про скоєний на його життя замах. Одним із фігурантів у цій справі проходить мер Ужгорода Сергій Ратушняк.

Сергій Ратушняк, коментуючи для ZAXID.NET цю ситуацію, зазначив: `Так, мені відомо, що керівник міліції однієї із західноукраїнських областей готує відкриття проти мене кримінальної справи. Невідомий мені чоловік написав нібито явку з повинною щодо замовленого мною у нього замаху на життя судді Ціцака. Також мені відомо, що ця людина після того, як оббрехала мене, наклала на себе руки і повісилися в камері. Таким чином, прокуратура отримала можливість звинуватити мене у скоєнні тяжкого злочину. Я вимагаю терміново, якщо це можливо, перевірити обставини смерті цієї невідомої мені особи. А також притягнути до відповідальності тих, хто такими брудними методами пробує відсторонити мене від роботи`.

ZAXID.NET

 

24 березня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів