Працівників індустрії туризму Закарпаття навчатимуть етичним нормам поведінки

Туристично інформаційний центр Закарпаття ініціює розробку етичних правил та стандартів для працівників туристчиної індустрії Закарпаття.

 

Несекрет, що кульутра обслуговування є слабкою ланкою не тільки для закладів туристчиної індустрії. На сьогоднішній день, питання якості обслуговування майже не піднімється на більшості підприємствах.

За даними дослідження, що проведені науковцями кафедри туризму Ужгородского національного університету, лише 15% респондентів (офіціантів) ужгородських ресторанів змогли пояснити що для них означає працювати на даному підприємстві. Це говорить про те, що якщо працівник не цінує місце роботи, то як він може цінувати клієнта. 35% повідомили що на довго не затримаються на даному підприємстві, бо шукають краще місце.

Як повіомив керівник ТІЦ Закарпаття Олександр Коваль, метою даної ініціатви служить вироблення єдиних правил, поведінки та спілкування для працівників туристчиної індустрії Закарпаття. Важливим є саме принцип їх прийняття, оскільки з розробкою труднощів не виникає. Процедура прйняття повинна бути у душі самого працівника. Сподіваємось, що за рік, рівень сервісу та культури обслуговування якісно зміниться.
джерело http://tourinform.org.ua/ua/news/
вісник Туристично Інформаційнго Центру Закарпаття

 

01 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів