Ющенко закликав до більшого числа спостерігачів

Кандидат на президентських виборах від опозиції Віктор Ющенко заявив, що до виборів в Україні слід залучити якомога більше міжнародних спостерігачів.

 

Пан Ющенко мав телефонну розмову з чільним представником ?С з питань зовнішньої політики Хав'?ром Соланою, в якій сказав, що заяви чинної української влади про бажання зробити президентські вибори відкритими і демократичними розбігаються з дійсністю, позаяк насправді, на переконання Віктора Ющенка, влада порушу? законодавство і використову? в кампанії адміністративний ресур.

В інтерв'ю інтернет-виданню Українська Правда пан Ющенко зауважив, що влада розгляда? як можливий сценарій зрив виборів. Він зауважив, що влада обрала силовий варіант виборів, який, за його словами, може завершитися фальсифікаціями. Водночас, пан Ющенко наголосив, що його прихильники мають чіткий план протидії.

Віктор Ющенко перебува? в Австрії, де лікарі провадять його повторне обстеження після важкої хвороби кілька тижнів тому.

Пан Ющенко заперечив чутки про те, що потерпа? від інших хвороб, окрім отру?ння і сподіва?ться поновити передвиборчу кампанію наступного тижня.

 

03 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів