Мельниченко обіцяє оприлюднити нові сенсації

Колишній майор охорони Президента Леоніда Кучми Микола Мельниченко має намір на прес-конференції 14 жовтня у Варшаві оприлюднити раніше невідомі докази злочинної діяльності української влади, передає Інтерфакс-Україна.

 

За словами колишнього майора держохорони, на прес-конференції буде зроблено "кілька важливих заяв, сенсаційного характеру включно; оголошено раніше невідомі докази злочинної діяльності української влади".

В інтерв?ю "Українській правді" Микола Мельниченко також відзначив, що журналісти одержать відповіді на такі запитання, як "Чому мовчав Микола Мельниченко?", "Що чека? на Україну після оголошення нових фактів про Кучму і Януковича?", "Кучма, Медведчук й українські спецслужби сьогодні: від фальшивих експертиз записів і дискредитації Миколи Мельниченка до силових варіантів збереження влади", а також "Хто, навіщо і заради чого веде торги і шантажу? Кучму?" і "Хто і що стоїть за версіями про ролі іноземних спецслужб у документуванні злочинної діяльності Кучми?"

У прес-конференції також візьме участь колишній депутат Верховної Ради, а нині політичний біженець у США Олександр ?льяшкевич.

 

04 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів