"Закарпаття" розрахувалося з боргами і буде грати в Ужгороді

Сезон 2008/2009 (й особливо його весняна частина) запам’ятається ужгородським уболівальникам футболу не тільки перипетіями на полі їх улюбленого ФК "Закарпаття", а й постійними переїздами в Мукачево, де команда проводила свої домашні поєдинки

 

Так сталося, що у чемпіонському 2009 році в обласному центрі не було зіграно жодного офіційного матчу. Як розвиватимуться події далі? Де гратиме "Закарпаття" у прем’єр-лізі? Ці запитання, мабуть, турбують кожного вболівальника.

Тож аби розставити всі крапки над "і" — чи й справді місцевим фанатам загрожує вимушена ізоляція від своїх улюбленців, ми звернулися до генерального директора клубу Івана Шіца. Очільник насамперед попросив вибачення перед усім уболівальницьким загалом краю за минулосезонні незручності й запевнив — надалі всі домашні поєдинки "Закарпаття" проводитиме в Ужгороді на стадіоні "Авангард". "Ми розрахувалися з дирекцією арени за надані послуги та підписали нову угоду, яка передбачає експлуатацію спортивної споруди клубом упродовж сезону — 2009/2010. Наразі, задовго до старту чемпіонату, бригада львівських фахівців, які щойно закінчили реконструкцію поля на харківському "Металісті", приводить до належного стану й ужгородський газон", — сказав Іван Шіц. Також він додав, що улюблену команду закарпатські футбольні фанати частіше бачитимуть й на телебаченні: на стадіоні "Авангард" оновлюватимуть освітлення. Зрозуміло, кількість прямих трансляцій з нашого обласного центру суттєво зросте. Тож хвилюватися нема підстав — Ужгород і справді у прем’єр-лізі.

Офіційний сайт ФК"Закарпаття"

 

26 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів