Опозиція вимагає розслідування щодо листівок проти Ющенка

Депутати Верховної Ради України від опозиційних фракцій "Наша Україна" та БЮТ наполягають на спеціальному розслідуванні по тому, як в одній з друкарень Києва минулими вихідними було виявлено близько 10-ти тонн агітаційної продукції, спрямованої проти кандидата у президенти Віктора Ющенка.

 

Як повідомила прес-служба Віктора Ющенка, народні депутати, які ночували в типографії "Новий друк", передали її під охорону міліції.

Тим чаосм в інтерв'ю Бі-Бі-Сі депутат нашої України Борис Беспалий сказав, що міліція не поспіша? розслудувати справу.

"Правова сторона перебува? в стані повного саботажу з боку органів прокуратури і міністерства внутрішніх справ", - сказав він.

Новий скандал

У понеділок лідер Народно-демократичної партії України Валерій Пустовойтенко заявив, що тро? опозиційних депутатів завдали побоїв його синові, який ? одним із власників друкарні.

Лідер НДП вимага? вибачення від фракцій "Наша Україна" та БЮТ.

Народний депутат від "НУ" Юрій Оробець твердить, що молодий чоловік, який приїхав уночі до друкарні та представився сином пана Пустовойтенка, "провокував бійку з народними депутатами".

Виборчий штаб Віктора Ющенка назива? величезну партію так званої брудної друкованої продукції доказом порушення закону про вибори президента.

Як повідомля? наш київський кореспондент, цей безпрецедентний для виборчих кампаній в Україні випадок вже вивча? ЦВК.

 

04 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів