УЖГОРОДСЬКІ ВАТЕРПОЛІСТИ – У ТРІЙЦІ НАЙКРАЩИХ

У неділю команда ватерполістів-ветеранів клубу "Європа" міста Ужгорода повернулась з румунського міста Орадеа, де пройшов клубний чемпіонат Європи по водному полу серед ветеранів, посівши другу сходинку п’єдисталу.

 

Перемігши клуби Сербії, Голландії, Словаччини, Хорватії та Німеччини, ужгородці в фіналі зустрілись з румунським клубом "Рапід" (Бухарест) і поступились господарям з рахунком 10:7. Чи могли перемогти? Звичайно, але не вистачало самого найелементарнішого – міського басейну. Проте, срібло за таких умов – дуже добре. Тренери Генадій Мордвинцев та Ісрафіл Василькін зі спортсменами понад 10 років готуються до змагань в міському "басейні Кар’єр".

Незважаючи на відсутність нормальної тренувальної бази, за 10 років ватерполісти-ветерани клубу "Європа" виграли Чемпіонат світу 1998 (бронзу), Кубок світу 2001 – бронза, Чемпіонат Європи 2007 – 4 місце, та Чемпіонат Європи 2009 – срібло.

Після повернення до Ужгорода, спортсмени вже розпочали підготовку до Чемпіонату світу, який пройде у місті Бороуз (Швеція).

Трибуна

 

19 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів