Кредиторів збанкрутілого Мужіївського золоторудника скликають на збори

О 09.00 у селі Мужієво (Берегівський район Закарпаття) у приміщенні адміністративного корпусу ТОВ "Закарпатполіметали" відбудуться збори комітету кредиторів у справі про банкрутство у відношенні до ТОВ "Закарпатполіметали", – повідомив ЗІКу сьогодні, 23 липня, арбітражний керуючий Володимир Гуртовий.

 

На зборах розглядатимуть звіт боржника про фінансово-господарський стан підприємства та звіт розпорядника майна про свою діяльність. 10 липня цього року Господарський суд Закарпатської області виніс ухвалу, якою зобов’язав боржника надати комітету кредиторів звіт про свою діяльність, інформацію про фінансово-господарський стан, статистичну звітність та інформацію про можливість відновлення платоспроможності боржника.

Довідка ЗІКу.

У ТОВ "Закарпатполіметали" є 15 юридичних осіб кредиторів. Серед них і місцеві відділення Пенсійного фонду, Державної податкової інспекції, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, гірничо-рятувальний загін МНС у Закарпатській області та інші. Усім їм ТзОВ "Закарпатполіметали" боргує близько 29 млн грн. Як свідчать представники кредиторів, підприємство не надає жодної інформації, незважаючи на неодноразові звернення стосовно ведення бухгалтерського обліку на підприємстві, наявності майна і ліцензії на здійснення діяльності, охорони потужностей тощо.



ЗІК

 

24 липня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів