В Україні істотно подорожчали м’ясомолочні продукти

В Україні за минулий тиждень ціни на м’ясомолочні продукти зросли в середньому на 15%, а у Львівській області за той самий період – на 25%.

 

Найближчим часом уряд ма? намір провести переговори з товаровиробниками і переробними підпри?мствами. Кабмін хоче розробити ?дину цінову політику, щоб припинити ріст цін і стабілізувати ринок.

Нагада?мо, що наприкінці минулого тижня штаб кандидата в Президенти, прем??р-міністра Віктора Януковича заявив, що в Україні нема? підстав для підвищення цін на продовольчі товари.

"Розмови про підвищення цін ? не що інше, як спекуляції навколо урядових рішень, направлених на соціальний захист населення", - сказано в заяві керівника штабу Януковича Сергія Тігіпка.

Він заявив, що борошно і зерно у 2004 році дешевші, ніж у минулому, тому ціни на м?ясо, молоко, яйця, хліб та інші продукти також будуть нижчими.

Зазначимо також, що Кабмін з вересня підвищив розмір мінімальної пенсії до рівня прожиткового мінімуму, встановленого у 2004 році для непрацездатних громадян на рівні 284,6 гривні на місяць. Уряд заперечу?, що це рішення може спричинити ріст інфляції.

Підготовлено за матеріалами Утро.ru.

 

05 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів