Президент призначив першого заступника міністра оборони

У вівторок, 5 жовтня, Президент Леонід Кучма призначив на посаду першого заступника міністра оборони генерал-полковника Дмитра Рудьковського.

 

У прес-службі Міноборони повідомили, що генерал-полковник Дмитро Рудьковський народився 23 грудня 1946 року в селищі міського типу Ржищів Київської області. Закінчив Ржищівський будівельний технікум, Пушкінське військове будівельно-технічне училище, Військово-інженерну академію імені В.В. Куйбишева.

Військову службу розпочав на посаді командира будівельної роти. З 1968 по 1992 рік пройшов шлях від начальника дільниці до заступника командувача військами Київського військового округу з будівництва і розквартирування.

З 1992 до 2002 року обіймав посаду начальника розквартирування військ і капітального будівництва Збройних сил ? начальника Головного управління розквартирування військ і капітального будівництва Міністерства оборони України.

Народний депутат Верховної Ради України четвертого скликання. Член комітету Верховної Ради України з питань бюджету. Заслужений будівельник України. За високі трудові досягнення, сумлінну і бездоганну службу відзначений багатьма державними і відомчими нагородами. Одружений, вихову? дочку.

Підготовлено за матеріалами Р?А "Новости".

 

06 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів