Ратушняк іде в Президенти. Перший крок

Вже два місяці зі шпальт світових і українських засобів масової інформації не сходить ім’я Ужгородського міського голови.

 

Вже два місяці зі шпальт світових і українських засобів масової інформації не сходить ім’я Ужгородського міського голови. Тема засилля в Україні неукраїнських кланів виявилася затребуваною суспільством і першим, відкрито на весь світ, її порушив Сергій Ратушняк. Олігархічні телеканали і видання безперестанку поливають Ужгородського мера брудом і брехнею але правду – не замовчати.

Вбрання міського голови вже виявилося затісним для Сергія Ратушняка, він прорвався до вищої ліги українського політикуму, тому ланцюги пут політичних домовленостей рвуться мов іграшкові. Пора йти в бій з відкритим забралом! Підіймайся з колін, Україно!

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк підтвердив інформацію про те, що вийшов із партії Володимира Литвина.

"Так, вийшов. І зробив це з великим задоволенням і з почуттям очищення", – сказав він у коментарі, який наводить видання "Публічні люди".

Він пояснив своє рішення тим, що Литвин ним "просто користувався"."Розмова відбулася. Розмова про те, що він мною користувався, починаючи з 2002 року, коли на голову обирався і Медведчук із Суркісом "ламали" тоді парламент, і, закінчуючи створенням місцевого відділення партії і його утриманням протягом 5 років. Тобто – людина просто мною користувалася. А зворотний рух був "нульовий", – розповів Ратушняк.

"У Литвина так побудована організація, що він із братом має бути на роботі, два олігархи повинні нормально жити, а всі інші в нього – худоба. Він і розмовляє з людьми як з худобою", – сказав він.

"Просто проект працевлаштування в братів Литвиних закінчився. Я бажаю йому всього самого найкращого. Нехай йде своєю дорогою. Але це не мій шлях. І якщо він мене захищав, то йому спасибі. Я теж готовий виступити на його захист у майбутньому, якщо це знадобиться", – додав Ратушняк.

Він також зазначив, що "це не виправдовує його (Литвина) участь у політичних квотах".

"Адже по вертикалі від його квоти в області стоять кадри Балоги і Партії Регіонів. Тобто його партійці – така отара для біганини на виборах. Він, можливо, має на це право, але я не хочу бути серед цих "баранів", – сказав Ратушняк.

Трибуна

 

20 вересня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2009-10-04 / 12:08:00


    Мэр Ужгороды.Ковбой с винчестером, и крепкими кулаками.Нравится мне такой мэр?И да и нет.Но его интервью об организованной украинской жидовне-нравится безусловно на все сто.Геройский поступок.Ониж полмира прихватили, Украину приватизировали, да и самого Господа-Бога. Сволочи пархатые.
    В Умани этим нелюди срут на головы украинцв, бегают своими обрезами за украинскими девушками, скалят зуби как обезьяны.Супер нация жидов. Остались кочевниками-потребителями, хамлом, жульем и педерастами.
    А наши уманчане_быдло украинское. Доведенное своей жидовней до того, что за жидовские баксы им в рот можно насрать. Украинские казаки!!!!КОЗЛЫ СОВКОВЫЕ!Где ваша честь , достоинство, гордость.Стадо баранов. Встали бы с колен, отправили этого долбанного Нахмана жидам в Израиль.Ан нет. За баксы все стерпите. На программе Киселева 48%!!!!!!!!!!!!!! козлов готовы поступиться ради порчядка. Какого-ИДИОТЫ????Опять жидовского порядка, когда идет тихое уничтожение славян на Украине?????До зря слова трачу. Заебитесь вы, ничтожества
    Вот я и о том, что единственный Рата может им сопли размазать по морде жидовской. А вы , бараны думайте, кого из трех евреев опять посадить себе на шею на пятиь лет.