Закарпатська "Батьківщина" відзначила 10-річчя

У п’ятницю 2 жовтня 2009 р. відбулися урочистості з нагоди 10-річчя створення партії "Всеукраїнське Об’єднання "Батьківщина", в яких взяли участь понад 200 активістів та ветеранів партії.

 

З вступним словом до однопартійців звернувся член Політради, голова обласної партійної організації, народний депутат України Олександр Кеменяш, який зазначив, що за ці роки партія пройшла процес становлення й наразі є найпотужнішою і найбільш структурованою політичною силою в області. За час, що минув в партії відбулося очищення. Ті, хто не втримався, спокусившись посадами у владі, чи іншими матеріальними благами, пішли з партії. Загалом специфіка Закарпатських БЮТівців в тому, що попри те, що лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко очолює Уряд, в області БЮТ як був так і залишається опозиційною силою. Учасників зібрання також привітав керівник фракції БЮТ в Закарпатській обласній раді Андрій Сербайло, який відзначив, що ці урочистості є своєрідним підбиттям підсумків діяльності обласної організації за роки своєї діяльності, а разом з тим початком нової виборчої кампанії, за підсумками якої Юлія Тимошенко стане президентом України.
Теплі слова Закарпатським БЮТівцям також сказали Перший заступник голови обласної організації Антон Ліврінц, голова обласного осередку УСДП Юрій Тягур, голова Берегівської міської парторганізації Іван Паук та інші.
Завершилася офіційна частина нагородженням ветеранів та активістів партії. Зокрема пам’ятними медалями були відзначені ветерани партії Іван Фірцак з Перечинського району та Вікторія Іванчук і Ганна Іванчук з Хуста.

Прес-служба БЮТ в Закарпатській області

 

06 жовтня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів