У закарпатському Міжгір’ї підірвали джип активіста Партії регіонів

Сьогодні, 22 жовтня, близько 01.00, у місті Міжгір’я невідомі особи підірвали джип "Mitsubishi Pajero", який належить родині заступника голови Міжгірської районної організації Партії регіонів Василя Коліди (голова правління ВАТ "Міжгірський агрокомплекс").

 

Як повідомили свідки цього теракту, охоронці Міжгірського професійного ліцею, близько першої години ночі вони почули сильний вибух. За мить припаркований навпроти автомобіль був повністю охоплений полум’ям.

"Вибух був великої сили, – розповідає кореспонденту UA-Reporter.com Василь Коліда. За кілька секунд весь автомобіль охопило полум’я. Так що врятувати машину не вдалося".

Оперативна група Міжгірського РВ МВС і пожежники, які прибули на місце теракту для обстеження автомобіля "Mitsubishi Pajero", знайшли у салоні шматки скла від пляшки, у якій була горюча суміш.

Стає очевидним той факт, що комусь дуже вигідною є дестабілізація політичної ситуації в районі напередодні виборів Президента України. Адже батько і син Коліди є членами районного осередку Партії регіонів.

"У наш бік не раз лунали погрози політичних опонентів, які негативно ставляться до нашого лідера Віктора Януковича, – продовжує Василь Коліда. – Чули ми їх на свою адресу і в минулі роки, і тоді далі слів справа не доходила".

Це вже не перший випадок спроб дестабілізувати політичну ситуацію та скомпрометувати членів Партії регіонів у Закарпатській області.

Кілька років тому в Ужгороді невідомою особою був спалений автомобіль депутата Закарпатської обласної ради, члена фракції Партії регіонів Олександра Баранюка. До речі, зловмисників так тоді і не знайшли.

ЗІК

 

22 жовтня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів