На Закарпатті жителі Мукачівського району стверджують що знову бачили Чупакабру!

...Легендарного звіря, якого не памятають старожили В деяких областях Західної України вже трапилось декілька загадкових випаддків загибелі свійських тварин.

 

Чупакабра (ісп. chupacabras, chupar - сосала і cabra - коза, дослівно "сосущий кіз"), також "козиний вампір" - міфічна істота, що вбиває домашніх тварин. Достовірних наукових відомостей, що підтверджують існування чупакабри, немає. Вважається, що чупакабра полює вночі і нападає на беззахисних тварин, висмоктує кров і зникає.


За описах більшості очевидців, чупакабри мають висоту 130-150 сантиметрів. Зовні вони схожі на плазунів, але будовою тіла нагадують кенгуру з шипами вздовж хребта і голову з виблискуючих очима на викот, такими як у гуманоїда. Іноді ці істоти безволосі, з сіро-зеленою шкірою, іноді покриті чорним або сірим хутром. Між передніми лапами і грудної клітиною знаходиться шкірна перетинка, ймовірно, що дозволяє їм літати, або парити подібно як білка - летяга. Їх ротова порожнина з трьома іклами влаштована так, що дозволяє рвати і кромсати, а також висмоктувати нутрощі.
Свідоцтва існування
Деякі жителі південноамериканських дощових лісів вірять у "людини-москітів", міфічного створіння їх фольклору, який передує сучасним свідченням існування чупакабри. Людина-мозк висмоктує кров у тварин через довгий ніс, як у москітів або комара.


У 2005 році фермер Реджи Лагов (США) піймав в капкан безволосу, що нагадує собаку, істоту, яка нападала на його худобу. В результаті досліджень ДНК істота виявилося дуже старим лисим койотом.

8 серпня 2008 року в Техасі істота було заснята відеокамерою в поліцейській машині. Свідки з поліції стверджували, що воно не схоже на собаку, Койот або іншу звичайну тварину.

Тим не менш, достовірних наукових відомостей, що підтверджують існування чупакабри, немає. У наукових установах деяких країн ведуться дослідження на основі раздобитих слідів, залишених приблизно цим істотою

 

02 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів