"Арбідол" та "Аміксин" можуть ускладнити хворобу

завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталя Виноградова закликала припинити рекламу "Арбідолу" та "Аміксину".

 

"Арбідол" та "Аміксин" є неефективними і можуть призводити до ускладнень у хворих. Про це 31 жовтня, під час наради у Львові під головуванням Президента України Віктора Ющенка щодо епідемії грипу заявила завідувач кафедри епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталя Виноградова. Вона також закликала припинити рекламу "Арбідолу" та "Аміксину".
Ющенко дав доручення МОЗ сформувати чітку позицію щодо неякісної реклами противірусних препаратів. "А це виглядає так, що для когось війна, а для когось мать родна", – сказав Президент. Він зазначив, що якщо в державі не буде прийнято прозорого механізму ринкового регулювання цін на ліки, їх ніколи не буде достатньо. Окрім того, Ющенко дав доручення головам ОДА закрити всі ринки і за потреби залишити тільки продовольчі секції.

 

03 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів