Закарпатська облрада виділила 300 тис. грн. на капремонт світлосигнальної системи Міжнародного аеропорту "Ужгород"

Закарпатська облрада виділила 300 тис. грн. на капремонт світлосигнальної системи Міжнародного аеропорту "Ужгород". Таке рішення було ухвалене сьогодні під час 26-ї сесії Закарпатської обласної ради.

 

Рішення про збільшення фінансування на фінансування першочергових заходів Програми підвищення ефективності функціонування Закарпатського обласного комунального підприємства "Міжнародний аеропорт "Ужгород" на 2009-2012 роки ухвалене сьогодні, під час сесії Закарпатської обласної ради.

Це питання, як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління промисловості та розвитку інфраструктури Закарпатської ОДА Володимир КАТОЛИК, виникло у зв’язку з необхідністю невідкладного проведення капітального ремонту системи світлосигнального обладнання аеропорту типу "М-2", пошкодженого внаслідок стихійного лиха – блискавки.

Виділені кошти, а це 300 тис. грн., за словами т. в. о. начальника управління, будуть спрямовані на збереження існування міжнародного аеропорту "Ужгород", і дадуть можливість забезпечити прийом повітряних суден цілодобово у звичайних і складних метеоумовах. "На сьогодні аеропорт приймає та відправляє авіа судна виключно у світлу пору доби", - уточнив В. КАТОЛИК.

Також, за його словами, ухвалення рішення про виділення коштів на ремонт світлосистеми дозволить продовжити термін сертифікаційної придатності існуючої системи світлосигнального обладнання аеропорту, сприятиме забезпеченню належного рівня безпеки авіаперевезень та сертифікаційної придатності інфраструктури аеродрому.

УНІАН

 

05 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів