Закарпатські податківці виявили порушення у 96% перевірених аптек

Станом на 14 листопада 2009 року 39 робочих груп органів державної податкової служби області провели 359 перевірок та обстежень аптечних закладів області (перевірками охоплено 208 суб’єктів господарювання).

 

У ході перевірок встановлено, що у 344 аптеках відсутній один і більше препаратів із переліку, затвердженого постановою Кабміну. У 17 випадках встановлено порушення у сфері готівкових розрахунків, до суб’єктів господарювання передбачено застосування 37,7 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.


Крім цього, у 10 аптеках області встановлено перевищення роздрібних цін на лікарські засоби та вироби медичного призначення, чим порушено постанову уряду від 30.10.2009р. №1154.

Про встановлені факти повідомлено обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України, Державну інспекцію з контролю за цінами в Закарпатській області, управління охорони здоров’я ОДА та Державну інспекцію з контролю якості лікарських засобів у Закарпатській області, повідомили в ДПА у Закарпатській області.


 

16 листопада 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів