Невдовзі відкривається ще одна окраса міста ресторан європейської кухні "ФАНФАН" та перший в Ужгороді суші-бар

... а ужгородський готель "Олд Континент" відзначив своє 5-річчя

 




У листопаді виповнилося 5 років відтоді як Готель Олд КОНТИНЕНТ, розташований у самому центрі Ужгорода, відкрив свої двері першим гостям. З тих пір і по сьогодні основним кредо залишаються найвищі стандарти сервісу, увага до деталей та постійне прагнення досконалості. Про справжню якість послуг красномовно свідчить той факт, що Ресторан який є частиною Олд КОНТИНЕНТу, став єдиним на Закарпатті, який посів почесне місце у рейтингу "100 найкращих ресторанів України".


У цей справжній європейський готель з’їжджаються з усієї України та Європи. За п’ять років існування чудово оформлені затишні номери прийняли чимало vip-персон. Гостинні господарі готелю не поспішають хвалитися відомими відвідувачами, кажуть — вони раді та відкриті усім закарпатцям та подорожуючим з інших країн, "тримають марку" для кожного.

Олд КОНТИНЕНТ в Ужгороді за ці роки набув крім статусу висококласного готелю та ресторану ще й місця, де відбуваються знакові та цікаві атракції. Черговою нагодою подивувати ужгородців та гостей міста стало святкування 5-літнього ювілею. З цієї нагоди Готель Олд КОНТИНЕНТ підготував чудові вечори, наповнені музикою та вишуканими стравами. Вже 21 листопада учасники ювілейної вечірки мали змогу насолоджуватися глибоким чаруючим голосом "Королеви сальси"--кубинської співачки Ельзи Валле. Тим часом вишколені офіціанти пропонували учасникам скуштувати оригінальні десерти, які підготувала спеціально запрошена французький кондитер екстра-класу Валентина. З нагоди ювілею вона створила п’ять вишуканих десертів до п’ятиріччя Готелю.



Святкування готель продовжив і цими вихідними : 27 листопада гості Олд КОНТИНЕНТу стали учасниками унікального шоу, чемпіона світу з магії 2009 року, всесвітньо відомого угорського ілюзіоніста Soma. Саме учасниками, оскільки вправний маг залучив до своєї програми кожного, хто цього вечора сидів за святковими столиками. Прості на перший погляд маніпуляції з картами, шнурівками, кільцями ілюзіоніста Soma зачарували гостей. Дорослі з дитячою цікавістю заглядали у рукави до угорського чарівника і щиро дивувалися. Тим часом Soma жартував та спілкувався із залом. Вечір пройшов "на ура".



Попереду ще чимало свят. До них Олд КОНТИНЕНТ неодмінно підготує вишуканий відпочинок та вразить своїх гостей.

***

Сьогодні в нашому місті вже є кілька чудових гастрономічних та туристських родзинок створених місцевими бізнесменами заради яких до міста прїжджають туристи та гості міста: це знаменита національна "Деца у нотаря", старовинний велнес-готель "Унгварський" з найкращими банями та велнес-центром, середньовічний дегустаційний зал "Ужгородський замок", а тепер до них приєднається нова гордість для міста ресторан європейської кухні "Фанфан", що розташувався по вулиці Корзо.

Також на площі Корятовича відкривається на початку грудня перший в Ужгороді суші-бар, де для ужгородців запропонують справжню японську кухню.

 

03 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів