"Держава повинна підтримувати підприємства, що працюють, як джерела надходження коштів до бюджету" - Сергій Тігіпко

Про це кандидат в президенти України повідомив під час відвідування приватного підприємства "Оліяр" з виробництва рафінованої соняшникової олії на Львівщині.

 

"Коли ми говоримо про підвищення соціальних стандартів, про наповнення бюджету, про підняття заробітних плат, тоді ми повинні пам’ятати, що все починається з підприємства, яке реально працює", - сказав Сергій Тігіпко.
За його словами, на сьогодні всі українські виробництва маюь одні й ті ж проблеми. Зокрема, він зазначив, що йдеться про зарегульованість економіки, в тому числі складність і дорожнечу дозвільних процедур. Політик підкреслив, що економіка потребує чітких, простих і стабільних правил гри. "Окрім того, ми маємо недосконале податкове законодавство і проблему з неповерненням ПДВ. Ми самі заганяємо своїх експортерів у глухий кут", - констатував Тігіпко. До того ж, за словами Сергія Тігіпка, в кризовий період дуже важливо зробити доступними кредити для приватних підприємств. "Сьогодні банки підняли кредитні відсоткові ставки, і підприємства змушені позичати гроші під 26-28% річних", - додав кандидат в президенти.

Прес-служба Сергія Тігіпка

 

10 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів