УНП подякувала виборцям, які підтримали ідеологію патріотизму

"Українська народна партія висловлює подяку усім виборцям, які підтримали ідеологію українського патріотизму, представлену УНП", - говориться у сьогоднішньому зверненні Української народної партії до виборців з приводу завершення першого туру президентських виборів. Як наголошується в документі, "головною метою УНП на виборах як єдиної правоцентристської політичної сили - було поширення правих ідей в Україні".

 

Українська народна партія в своєму зверненні наголошує, що "досягла поставленої мети, роз’яснивши широкому загалу українців головні положення своєї антикризової програми "Роби, купуй, захищай українське – бо це твоє!", незважаючи на обмежені фінансові ресурси". Українська народна партія в документі констатує, що "оскільки значна частина суспільства опинилася в полоні лівого соціального популізму", "кандидатів оцінювали не за їх реальними діями та програмами, а за обсягом обіцянок в агресивній рекламі".
Разом з тим, УНП стверджує, що "в Україні розпочалося формування сильного "середнього класу", - перш за все, представників малого і середнього підприємництва, а також селянства". Як вважає Українська народна партія, "український "середній" клас орієнтується на розвиток внутрішнього ринку, зацікавлений у конкуренції, а не в політичному лобізмі, прагне правової держави, бо не бажає купувати політичний вплив". Українська народна партія переконана, що "отримає підтримку "середнього класу" на наступних місцевих і парламентських виборах, де більше уваги приділятиметься саме програмам учасників передвиборчих перегонів".

Михайлина МАНЗУЛИЧ, Ужгород

 

19 січня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів