Виборчі новини від Ужгородського прес-клубу – 10

На території Закарпаття завершилося голосування на усіх 776 виборчих дільницях.

 

Із хустського осередку БЮТу повідомили, що значних порушень протягом дня виборів не зафіксували. Станом на 18.00 явка у районі, за даними штабу, становила 50 %. Також з осередку повідомили, що в присілку Кічерели села Драгово "регіонали" споювали виборців у кафе поряд із виборчою дільницею.

На виборчій дільниці № 37 (спецдільниця) територіального виборчого округу № 70 на території військового шпиталю (вч А 1047) на 119 виборців у списку видано 72 виборчих бюлетеня, що унеможливлює реалізацію виборчого права окремими військовослужбовцями.

На виборчих дільницях № 1 та 2 (гуртожитки УжНУ) спостерігачами від Партії регіонів зафіксовано фотографування студентами виборчих бюлетенів після їх заповнення.

"У Тячівському районі впродовж виборів панував настрій перемоги", — так охарактеризував роботу бютівців Василь Мейсарош, довірена особа кандидата на пост президента Юлії Тимошенко. "І навіть якщо офіційні дані в районі будуть не на користь нашого кандидата, основне – зменшити розрив - нам здійснити вдалося", - наголосив він.

Василь Мейсарош запевнив, що вибори в районі пройшли спокійно, без системних порушень, хоч деяка "нервозність" таки проявлялась. Не дивлячись на те, що з основним опонентом – представниками Партії регіонів - була домовленість про чесні демократичні вибори, деякі їх дії викликають критику, каже бютівець. Так, зокрема, лідери районної організації Партії регіонів "метушливо їздили по дільницях і в усних розмовах ставили під сумнів вимогу голосувати тільки за паспортами. Мотивували це тим, що на місцях ми всі один одного знаємо".

Наразі бютівці готуються до головного – підрахунку голосів. "Ось де нам треба проявити пильність, - сказав В.Мейсарош.

На території Закарпаття завершилося голосування на усіх 776 виборчих дільницях.

 

07 лютого 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів