Проти концерну "Nemіroff", співробітників кількох податкових і митниць порушено кримінальну справу

Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти компанії "Nemіroff", посадових осіб немирівської і вінницької податкових адміністрацій, а також низки митниць, передають Українські Новини.

 

Посадові особи компанії "Nemіroff" підозрюються у зловживанні службовим становищем, службовій фальсифікації й ухилянні від сплати податків, повідомила прес-служба Генеральної прокуратури.

Справу порушено проти службових осіб Немирівського лікеро-горілчаного заводу "Nemіroff", Української горілчаної компанії "Nemіroff", а також Немирівської міжрайонної державної податкової адміністрації і Державної податкової адміністрації у Вінницькій області, Донбаської і Київської регіональних митниць, Амвросі?вської, Вінницької, Маріупольської й Одеської митниць.

За даними Генпрокуратури, зловживання службовим становищем і службова фальсифікація завдали значної шкоди інтересам держави і призвели до важких наслідків, а ухиляння від сплати податків призвело до ненадходження до державного бюджету коштів в особливо великих розмірах.

Генпрокуратура виявила збитки державі на суму більше 95 млн гривень.

Кримінальну справу порушено за частиною 2 статті 364, ч. 2 ст. 366, ч. 3 ст. 212, ч.2 ст. 229 Кримінального кодексу України.

 

20 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів