У Мукачеві відновлено пункти охорони громадського порядку

У Мукачеві на Закарпатті відновлено роботу трьох нічних пунктів охорони громадського порядку. Це, насамперед, має полегшити громадянам процедуру звернення серед ночі у правоохоронні органи

 

У Мукачеві на Закарпатті відновлено роботу трьох нічних пунктів охорони громадського порядку. Це, насамперед, має полегшити громадянам процедуру звернення серед ночі у правоохоронні органи. Адже пункти працюватимуть у віддалених від центральної частини міста мікрорайонах: Підгоряни (вул. Індустріальна, 39/27), Росвигово (вул. Росвигівська, 26/1), Паланок (вул.Окружна, 26).


Працівники міськвідділу міліції, які чергуватимуть у цих нічних пунктах охорони громадського порядку, мають спеціальні засоби для безпечного несення служби. До роботи цих пунктів висуваються особливі вимоги -- це надійність, стабільність та безперебійність функціонування у цілодобовому режимі. Крім цього, на місцях правоохоронці документуватимуть різні правопорушення, що дозволить патрульній службі не відлучатися з маршруту патрулювання.

Уже за перші тижні функціонування таких відділень працівники ОВС розглянули низку звернень і здійснили виїзди разом з нарядами патрульної служби за викликами громадян. Тому таке нововведення вигідне як для самих жителів Мукачева, так і для співробітників міліції. Це буде запорукою забезпечення громадського порядку і спокою в місті.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ ГУМВС України в Закарпатській області

 

23 квітня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів