В Ужгороді націонал-патріотичні сили утворили КОМІТЕТ НАРОДНОГО ОПОРУ

23 квітня в обласному центрі Закарпаття представниками націонал-патріотичних сил утворено КОМІТЕТ НАРОДНОГО ОПОРУ, до якого увійшли - УРП "Собор", КУН, ВГО та політична партія "Громадянська Позиція", НРУ, крайове товариство "Просвіта", УНА-УНСО, Українська партія, ГО "За відродження української нації", ВМГО МСНУ, УНП.

 

Метою діяльності цієї структури є протидія антиконституційним, антинародним та антидержавним діям Президента України Віктора Януковича, який 21 квітня 2010 року підписав Угоду про статус та умови перебування Чорноморського флоту Російської Федерації на території України, відповідно до яких продовжено на 25 років термін перебування ЧФ РФ на території України.
У зв’язку з цим представники утвореного Комітету народного опору звернулись до усіх Народних депутатів з вимогою не допустити ратифікації зрадницької, антиконституційної домовленості Мєдвєдєва-Януковича, як такої, яка суперечить інтересам України та негайного скликання позачергового засідання Верховної Ради України з цього питання.
"Таких темпів здачі України, як це відбувається нині, очевидно, ніхто не очікував і вони є безпрецедентними, і очевидно це тільки початок. За підтримку Віктора Януковича Кремлем на виборах у 2004 і 2010 роках Україна платить сповна. За надання пільг своїм олігархам щодо ціни на газ Янукович здає національні інтереси України. До цього потрібно додати ще здачу авіаційної промисловості України та ядерної галузі, які також входять до меню, яке заготував Янукович від України у подарунок Кремлю", - констатується у зверненні.
"Вважаємо, що такі дії В.Януковича є несумісними зі статусом Президента України і суперечать присязі Президента України, тому ініціюватимемо початок процедури імпічменту чинному главі держави, і докладемо усіх зусиль, аби цю ганебну угоду не було ратифіковано Верховною Радою. Закликаємо усіх небайдужих приєднатися до акції протесту і ми готові до спільних дій з іншими партіями і громадськими організаціями заради збереження України", - закликається у зверненні Комітету народного опору.

 

23 квітня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів