Яким має бути будинок вашої мрії

Відтепер знають закарпатські архітектори та будівельники

 

Втілення найсміливіших архітектурних рішень не повинні відображатися на якості будівельних матеріалів та аксесуарів — запевняє фірма "Центр надійної покрівлі", яка на доказ цих слів організувала минулого тижня семінар за участю представників відомих компаній ТОВ "Тегола-Україна" та "4LOOK".

До участі в семінарі було запрошено багатьох закарпатських архітекторів, представників будівельних фірм та усіх, хто цікавиться новинками у виробництві гідроізоляційних, дренажних та геоматеріалів, кращими розробками в галузі фотогальванічних покрівель, а також нового слова від провідного виробника мансардних вікон.

Досконала покрівля

"Центру надійної покрівлі", який і представляє компанії "Тегола-Україна" та "4LOOK" на Закарпатті й справді є що показати. Так, ТОВ "Тегола-Україна" є ексклюзивним представником концерна TEGOLA Canadese S.p.A, який вважається одним з лідерів світових виробників покрівельних матеріалів, зокрема, бітумної покрівлі. Більше 30 років компанія TEGOLA виробляє досконалу м’яку покрівлю, яка гарантує надійність, довговічність, красу та бездоганний стиль. Протягом цих років концерн зарекомендував себе з найкращого боку, а його продукція насичує 48% покрівельного ринку Європи. Такі високі показники говорять про безперечну якість виробленої на заводах TEGOLA покрівлі, а також про довіру людей, котрі віддали перевагу знаній в усьому світі італійській надійності. 2 роки тому компанія TEGOLA з’явилася і в Закарпатті, тож тепер кожен, хто мріє про надійний та стильний дах може обрати з-поміж величезної кількості пропозицій від "Центру надійної покрівлі".

То чим же бітумна покрівля TEGOLA Canadese відрізняється від інших? Річ у тім, що італійський концерн розробив унікальну гнучку черепицю, котра зберігатиме комфорт та затишок у вашому будинку протягом більш ніж 60 років і при тому, єдина з-поміж інших, має сертифікат ISO 14001, тобто є екологічно безпечним продуктом. Завдяки своїй структурі, м’яка покрівля зберігає переваги в будь-яких кліматичних умовах, поглинає зовнішні шуми, має вентиляційні властивості. Свого часу ця новинка стала улюбленицею усіх європейських архітекторів, адже гнучкість цієї унікальної черепиці дозволяє спроектувати покрівлю будь-якої конфігурації та будь-яких стильових особливостей. Безумовною перевагою бітумної черепиці є й те, що вона однаково добре витримує мороз та спеку і ця властивість є дуже важливою для нашого регіону, де спостерігається доволі високий діапазон перепаду температур (загалом, ця черепиця чудово переносить коливання температури від -40 до +40 оС).

Саме для таких регіонів, як Закарпаття, компанія TEGOLA Canadese розробила нову колекцію гнучкої черепиці, яка носить назву "Nordland". Її надзвичайно насичений колір (покупці можуть обрати колір покрівлі з більш ніж 80 різноманітних відтінків) створюється за допомогою унікального покриття з базальтового гранулята. Базальт, який характеризується нульовим поглинанням вологи і виступає "бронею" черепиці, попередньо проходить процес керамізації, тобто зафарбовується під час обпалювання при температурі від +640о С. Ця технологія дозволяє зберегти стійкий колір черепиці протягом усього терміну її експлуатації. Крім того, базальтовий гранулят надійно захищає верхній шар бітуму від ультрафіолетових випромінювань та механічних пошкоджень, що дозволяє надовго зберегти ідеальну форму "пелюсток" покрівлі. Для того, щоб гранулят рівномірно покрив усю поверхню черепиці, концерн TEGOLA Canadese застосовує камінці трьох різних розмірів — це гарантує суцільне покриття і міцність з’єднання черепиці, а отже довговічність всієї покрівлі.

Стабільність форми черепиці та її міцність досягається використанням шару з екологічно чистого скловолокна, а довговічність отримуємо завдяки 2 видам бітуму (природний венесуельський бітум Тя–юана та модифікований бітумний компаунд СБС), котрі відрізняються особливою стійкістю до ультрафіолетового опромінення та щоденних перепадів температури. "Центр надійної покрівлі" пропонує ознайомитися з новою колекцією TEGOLA Canadese "Nordland" в місті Ужгороді та на власні очі побачити чудові моделі "Аляска", "Альпін", "Нордік", "Класік", "Антік" та аксесуари, які дозволять за мінімальних зусиль замінити покрівлю свого обійстя власноруч. Так-так, ви не помилилися: встановити на дах бітумну черепицю настільки просто, що це може зробити навіть дитина. Для цього до кожного комплекту додається детальна поетапна інструкція, яка доступно підкаже початківцю, як правильно змонтувати покрівлю, на яку потім задивлятимуться усі сусіди. Безкоштовна консультаційна допомога спеціалістів надається також проектантам і будівельникам, котрі вагаються щодо оптимального вибору покрівельного матеріалу або хочуть порадитися стосовно будь-яких технічних питань, пов’язаних з будівництвом даху.

Покрівля майбутнього

Не секрет, що нині в багатьох країнах світу люди використовуєть покрівлю не лише для захисту від опадів, але й для отримання енергії Сонця. Для цього на дахах будинків встановлюють так звані солярні установки, або батареї, здатні заряджатися від прямих сонячних променів. На жаль, крім плюсів такі установки мають цілу купу недоліків: батареї не працюють у похмуру погоду, відблискують на сонці, не працюють від перегріву, а ще між ними та черепицею утворюється проміжок, який спричиняє технічні незручності під час вітряної погоди. Взявши ці нюанси до уваги, концерн TEGOLA Canadese розробив унікальну фотогальваничну черепицю TEGOSOLAR, котра здатна за допомогою так званого фотоелектричного ефекту виробляти електроенергію в будь-який час доби! TEGOSOLAR вмонтовується в покрівлю TEGOLA (зникає непотрібний проміжок між батареєю та покрівлею), може використовуватися на пласкій поверхні даху, при різних нахилах і навіть на фасадах. Гнучка, легка и дуже міцна вмонтована в дах батарея не містить скла, по ній можна навіть ходити. Вона так само якісно виконуватиме атмосферостійку функцію, не відблискує, самоочищується від дощу, завдяки потрійному з’єднанню аморфного кремнію виробляє більше енергії, ніж традиційні сонячні панелі з моно- та полікрісталічного кремнію, виробляє енергію при розсіяному світлі (60-65% під час хмарної погоди) тощо. Як результат ви матимете чудовий дах, який майже не потребує додаткового догляду, не завдає шкоди навколишньому середовищу, і, головне, значно знижує затрати на електроенергію.

Якою ще може бути покрівля майбутнього? Звісно, зеленою. Концерн TEGOLA Canadese є однією з тих компаній, які активно працюють в напрямку створення "зелених" покрівель, тобто дахів, на яких можна виростити сад. "Зелені" покрівлі бувають двох типів: один передбачає складну систему водовідведення і дуже міцну конструкцію самої будівлі, зате на ній зможуть рости кущі і навіть невисокі дерева, другий — значно простіший, призначений для вирощування трав’яного покрову та оздоблення даху. Фахівці стверджують, що ідея "зелених" покрівель є особливо актуальною для великих міст, у яких бракує зелених зон і накопичується багато пилу. Такий живий дах здатен не лише візуально прикрасити вашу оселю, а ще й зменшити температуру даху у літню спеку, забезпечити кращу шумоізоляцію та покращити захист від атмосферних впливів.

Мансарда вашої мрії

Якщо ви щасливий власник мансардного приміщення чи плануєте ним стати, то вас безперечно зацікавить презентація молодої, але дуже перспективнлї польської компанії "4LOOK", яка відбулася в рамках семінару, організованого фірмою "Центр надійної покрівлі". "4LOOK" пропонує якісні та вологостійкі мансардні вікна, які відрізняються найвищим, 5-тим класом ударостійкості, 4 класом вітростійкості, мають екологічно чистий профіль ПВХ, який не містить свинцю та кадмію, гарантують герметичність металічного окладу та пропонують гарантію до 20 років. Міцні та надзвичайно якісні вікна "4LOOK" можна оглянути в "Центрі надійної покрівлі" за адресою: м.Ужгород вул.Приладобудівників, 5. Можливість замовити вікна будь-яких нестандартних розмірів та зручність використання зробить перетворення вашої мансарди суцільним святом. З цими вікнами ваше мансардне приміщення набуде зовсім іншого вигляду, зробить їх застосування зручним, а ваше життя більш комфортним.

А що думають про новинки TEGOLA Canadese та "4LOOK" організатори та гості семінару?

Василь Чубірко, директор підприємства "Центр надійної покрівлі": "Представники TEGOLA Canadese та "4LOOK" вирішили провести цей семінар саме в Ужгороді через те, що наш регіон найбільш активно розвивається в сфері будівництва і, зокрема, втіленні цікавих архітектурних проектів, які можуть стати ще більш насиченими завдяки новинкам, які ми пропонуємо клієнтам. Нашими ідеями вже зацікавилося чимало рекреаційних та промислових комплексів, але хочеться також, щоб про якісні покрівельні матеріали та мансардні вікна дізналися власники усіх приватних осель. Впевнений, що наші ціни будуть доступними для усіх, хто мріє про будинок, здатний не лише захищати, але й приносити користь. Сьогодні мої колеги представили такі чудові новинки ринку, як "зелені" та енергозберігаючі дахи, системи гідроізоляції, геоматеріали для зміцнення грунту і будівництва доріг, теплоізоляційні матеріали нового покоління, а до наближення "Євро-2012" у нагоді стане унікальна система швидкого зведення футбольних полів зі штучним покриттям. Усе це та багато іншого "Центр надійної покрівлі" готовий представити усім, хто цікавиться будівельними новинками. Впевнений, що кожен клієнт залишиться задоволений нашою продукцією, адже її якість підтвержена сертифікатами міжнародного рівня".

Юрій Борисенко, директор компанії "Домовой": "Продукцію компанії "Тегола" ми продаємо вже давно, але в обмеженому сегменті, тому завжди цікаво дізнатися, що нового пропонує нам ринок. Мушу визнати, що концерн явно не стоїть на місці і нині я із задоволенням дізнався багато того, що зацікавило мене, як інженера-будівельника і комерсанта, котрий вже 14 років займається продажем будівельних матеріалів".

Владислав Риган, директор компанії "Дахові системи": "Наша компанія працює з різними видами черепиці, зокрема, із бітумною, тому було цікаво послухати, що нового в цій сфері вигадали фахівці. Останні кілька років я помічаю таку тенденцію: клієнти поступово починають розуміти, що купуючи дешеві покрівельні матеріали, вони не заощаджують, а навпаки, наживають собі купу непотрібних проблем. Тому все частіше люди цікавляться якістю і безпечністю матеріалів і все більше уваги звертають на нестандартні архітектурні рішення, для яких бітумна черепиця підходить ідеально".

Ігор Броді, архітектор: "З бітумною черепицею я знайомий давно і приємно визнавати, що цей матеріал дійсно виправдовує усі обіцянки стосовно довготривалості та якості. Це дуже важливо для архітекторів і проектантів, адже ми несемо моральну відповідальність за ті рішення, які пропонуємо клієнтам. Завдяки різноманіттю відтінків і узорів черепиці компанії TEGOLA Canadese нею можна покрити будівлі абсолютно різного типу. Щодо новинок, представлених на семінарі, мене найбільше зацікавила серія "Ексклюзив", яка пропонує якісну мідну, платиновану та позолочену черепицю".

Покрівля, вікна та інші будівельні матеріали, які здатні перетворити оселю на будинок вашої мрії вже чекають на вас за адресою: м.Ужгород вул.Приладобудівників, 5. Також чекаємо ваших запитань та відгуків за телефоном: 65-58-81 та 066-8-999-666, офіційний сайт компанії: www.pokrivlya.com

 

27 квітня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів