28,5 мільйонів гривень - багато чи мало?

За 9 місяців митний кордон України у Закарпатській області перетнуло понад 5 мільйонів транспортних засобів, близько 6 мільйонів осіб, 20 тисяч тонн вантажів.

 

Митними органами області виявлено з початку року 2031 порушення на суму майже 36,5 мільйонів гривень. Службою безпеки України в області вилучено контрабандних товарів на суму 10 мільйонів гривень, податківцями - понад 2 мільйони гривень.
Перевірку 122 суб'?ктів підпри?мницької діяльності, які пов'язані з оборотом вантажів та товарів з-за кордону, здійснили співробітники обласної міліції. Ними виявлено 7 порушень чинного законодавства в цій сфері. До кримінальної відповідальності притягнуто 10 осіб. М ають місце недоліки при вирішенні подальшої долі предметів контрабанди. Вартість останніх, за направленими до суду матеріалами, склада? майже 29,5 мільйонів гривень. Судами розглянуто майже 3 тисячі справ. Водночас не застосовано такий захід як, конфіскація по 78 справах на суму 5 мільйонів гривень. Крім того, 97 справ на суму 3 мільйона гривень судами закрито.

За даними Держказначейства, надходження коштів від реалізації конфіскованого майна склада? близько 28,5 мільйонів гривень, а конфіскованої національної та іноземної валюти - на суму 420 тисяч гривень.

Прес-служба ОДА

 

20 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів