"Підготовка до місцевих виборів: сценарії та рішення"

Запрошуємо вас до участі у семінарі-практикумі "Підготовка до місцевих виборів: сценарії та рішення", що відбудеться у Києві 29 травня 2010 року.

 

Cемінар-практикум "Підготовка до місцевих виборів: сценарії та рішення", Київ 29 травня 2010 року

www.mestnye.com (044)5926206

Кандидатам в місцеві органи влади,

менеджерам виборчих кампаній



Запрошуємо вас до участі у семінарі-практикумі "Підготовка до місцевих виборів: сценарії та рішення", що відбудеться у Києві 29 травня 2010 року.

Мета семінару ознайомити учасників майбутніх виборів з практичними рішеннями, які дозволяють ефективно вести кампанію в ситуації невизначеності з датою та правилами виборів. Будуть презентовані сучасні виборчі технології, що ефективно застосовуються в різних регіонах, в тому числі побудова машин для голосування та стимулювання виборців.

Семінар-практикум відбудеться у формі 3 одночасних паралельних сесій, присвячених різним аспектам кампанії. Кожна із сесій складається з 4 блоків. Навчання проводять фахівці, що мають широкий досвід ведення кампаній місцевого рівня. Це дозволить учасникам отримати знання, які можуть бути вже зараз застосовані у виборчих кампаніях різних рівнів і отримати експертну оцінку та рекомендації, щодо власної кампанії.

Перенесення виборів дозволяє ретельніше підійти до ведення виборчої кампанії, що дозволить уникнути випадковості. Участь у семінарі допоможе керівникам місцевих виборчих штабів спланувати кампанію, оптимізувати витрати та істотно вплинути на результат виборів – виборчі перегони вже стартували і з осені перейдуть в активну фазу.

Додаткова інформація, умови участі, зміст , ведучі та реєстрація на сайті http://vybory.mestnye.com/



Вартість участі у семінарі складає 2000 грн. Для реєстрації повідомте своє ім’я, регіон, email, телефон. Заявки на участь приймаються до 20 травня 2010 року. Для учасників, що зареєструвалися до 15 травня знижка -5%. Семінар організовано в рамках проекту MESTNYE.com
Реєстрація для участі у семінарі:

[email protected] або за телефонами: (044)5926206, (067)2671081



З повагою,

координатор проекту MESTNYE.com

Павло Карайченцев

 

10 травня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів