Насамперед - потреби роботодавця

Однією з найбільш ефективних форм співпраці служби зайнятості з роботодавцями є спільна робота у вирішенні кадрових проблем підприємств.

 

Однією з найбільш ефективних форм співпраці служби зайнятості з роботодавцями є спільна робота у вирішенні кадрових проблем підприємств. Для цього Мукачівський районний центр зайнятості організовує для безробітних міні-ярмарки вакансій за участю представників роботодавців. Першочерговим завданням таких заходів є підвищення престижу робітничих професій, адже сьогодні саме вони користуються найбільшим попитом на ринку праці.

На замовлення ТОВ "Аріадна", фахівці Мукачівського центру зайнятості провели 18 червня міні-ярмарок вакансій, на який запросили 16 безробітних.

Відкрила міні-ярмарок директор центру зайнятості Оксана Пехньо, яка ознайомила присутніх із ситуацією на ринку праці регіону, можливостями освоєння нових професій та стажування на робочому місці за сприяння служби зайнятості.

Заступник директора по кадровим питання ТОВ "Аріадна" ознайомив присутніх з умовами праці та соціальної сфери даного підприємства, про рівень заробітної плати та можливості професійного росту, а також виявив бажання отримати дотацію для працевлаштування безробітних.

Валентина Гісем, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Мукачівського МЦЗ

 

22 червня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів