ГРАФІК ОСОБИСТОГО ПРИЙОМУ ГРОМАДЯН

затверджено відповідним розпорядженням голови облдержадміністрації

 

Згідно з графіком голова облдержадміністрації Олександр Ледида проводить особистий прийом закарпатців у другий вівторок місяця, а виїзний прийом – четвертий вівторок місяця.
Перший заступник голови облдержадміністрації з питань капітального будівництва, управління майном та приватизації, промислової політики та розвитку інфраструктури, регіонального розвитку, містобудування та архітектури, енергетики, транспорту і зв’язку, надзвичайних ситуацій в області Іван Бушко проводить особистий прийом громадян у перший четвер місяця, а виїзний – третьої п’ятниці місяця.
Заступник голови облдержадміністрації з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, підприємництва, побутового та торговельного обслуговування, інвестиційної політики, європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Володимир Гоблик проводить особистий прийом громадян у першу середу місяця, а виїзний – четвертої середи місяця.
Заступник голови облдержадміністрації з питань житлово-комунального та дорожнього господарства, аграрної політики, ветеринарної медицини, використання та охорони земель, природних ресурсів, екології та охорони довкілля Віктор Феєр проводить особистий прийом громадян у першу п’ятницю місяця, а виїзний – четверта п’ятниця місяця.
Заступник голови облдержадміністрації з питань освіти і науки, охорони здоров’я, культури і мистецтва, фізкультури і спорту, материнства і дитинства, сім’ї та молоді, національних меншин та релігій, праці, соціального захисту та міграції населення Іван Качур проводить особистий прийом краян у другий понеділок місяця, а виїзний – у третій понеділок місяця.
Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації з питань виконавської дисципліни, кадрового правового (з питань організації роботи апарату), інформаційно-аналітичного методичного, господарського та іншого організаційного забезпечення діяльності обласної державної адміністрації Володимир Закурений проводить особистий прийом закарпатців у п’ятий понеділок місяця, а виїзний – п’ятого вівторок місяця.
Прийом громадян проводиться в обласній державній адміністрації (м. Ужгород, пл. Народна, 4) у 145-му кабінеті з 10.00 до 13.00.
Довідки за телефонами: (0312) 69-60-15, 69-61-15.
Також повідомляємо, що виїзні прийоми громадян (за місцем їх проживання) проводяться з 10.00 до 13.00 за окремим графіком. У випадках відсутності того, хто приймає, організовується заміна відповідно до взаємозамінюваності керівників.

Управління інформації та зв’язків
із громадськістю облдержадміністрації

 

22 червня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів