В президенти балотується не Ющенко, а його двійник?

На сайті ВПО «Єдина Родина» з’явився дивний прес-реліз із заголовком: Чи «справжній претендент на пост президента?». Реліз супроводиться фотографією Віктора Ющенка.

 

Нижче ми наводимо уривки з цього прес-релізу:

?Сьогодні в транспорті можна почути все що завгодно, але такого повороту подій ніхто того дня не чекав. ?нтелігентного вигляду чоловік, в окулярах і старій засаленій краватці, пошарпаному пальті про щось живо говорив з сво?ю сусідкою навпроти. Вони майже перейшли на крик і весь вагон електропоїзда, затамувавши подих, слухала ця розмова.

Жінка говорила, що в газеті вона бачила дві фотографії Ющенка і що у неї ? серйозні сумніви на рахунок того чи один це людина. ?Професор? на підвищених тонах відповідав, що це саме Ющенко після хвороби.

Проте, жінка продовжувала стояти на сво?му і говорила, що у неї великі сумніви у зв?язку з тим, що при нинішньому розвитку техніки і медицини можна зробити людині не одного, а декількох двійників. Що варто зробити пластичну операцію, змінити голос, навчити жестам і багато що інше. Вона говорила, що ради влади люди йдуть на все ? на будь-які хитрування і навіть злочини...

Всі стали голосно сміятися. По вагону почалися нашіптування. То там, то тут люди сталі живо засуджувати почуту новину. У когось в руках опинилися газети і інші матеріали різної пропаганди. Всі почали вдивлятися у фотографії.

Жінка середніх літ, певно педагог, закричала, що Ющенка дійсно підмінили, що напевно його отруїли, а нам підставили двійника, що треба в цьому питанні розібратися і що їй тепер зрозуміло, чому ?новий Ющенко? не хоче йти на судову медичну експертизу, як його про це просить комісія з депутатів парламенту, яку очолю? якийсь Сивкович.

Сидячий напроти мене чоловік раптом сказав, що якщо нема? згоди і для визначення істини, треба того хто сьогодні себе вида? за Ющенка затримати і провести звірку всіх його аналізів, у тому числі і крові. Ось тоді все стане ясно і нічого тут розпускати чутки.

Я запитав, як же можна затримати народного депутата України? На що чоловік з важливим видом і незворушно відповів: - А дуже просто. Якщо ? підозри, що підміна, то який же він депутат і яка у нього недоторканність.

Крім того, можна це зробити через ЦВК, викликавши його як кандидата в Президенти і зобов?язавши довести свою ідентифікацію.

Приїхали, всі почали виходити, але настрій у всіх помітно змінився. Пробігла думка сумніву і кожний задумався над почутим. Я не міг заспокоїтися цілий день і всі мої розмови з товаришами і знайомими по службі зводилися до одного ? а дійсно, може людину підмінили і чому нема? результатів медичних досліджень. Дискусії були дуже різні і думок також росла ціла гора. Але істинної відповіді не було.

Певно, я залишився не самотній в своїх сумнівах. Так, я маленька людина, але я виборець і мій голос може мати вирішальне значення. Я маю право знати правду?.

 

25 жовтня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів