"Сильна Україна" провела конкурс "Пісня над Ужем"

У неділю, 29 серпня, Ужгородська міська організація політичної партії "Сильна Україна" (голова бюро – Петро Кіндюх) провела яскраву і життєрадісну акцію на центральній площі Ужгорода -- конкурс караоке "Пісня над Ужем".

 

Конкурс пройшов під гаслом "Співоча Україна – Щаслива Україна – Сильна Україна", за активної участі і підтримки близько трьохсот жителів та гостей обласного центру. Ведучий програми, активіст місцевого осередку партії Віталій Біровчак майстерно привертав увагу майже всіх, хто проходив у цей час площею, вміло підтримував інтригу, анонсуючи виступ зірки – інкогніто міжнародного рівня. І поки підраховували гроші, виграні фіналістами, та визначали найкращого, зірка дійсно з’явилась і порадувала своїм чарівним голосом – це була відома за межами України співачка, лауреат міжнародного конкурсу "Нова хвиля" та багатьох інших, учасниця дуету "Барселона" Галина Гаврилко, до речі, член міського осередку "Сильної України".
Вручаючи нагороди переможцям, Петро Кіндюх підкреслив, що радий очолювати міський осередок партії, в якому переважна більшість – це ініціативна, креативна і оптимістично налаштована молодь, покликана взяти активну участь у розбудові майбутньoго нашого міста. А на закінчення й сам заспівав акапелло пісню Іва Монтана французькою мовою.
Ужгородцям сподобався змістовний розважальний захід над мальовничим Ужем.

Прес-служба Ужгородської міської організації політичної партії "Сильна Україна"

 

01 вересня 2010р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів